за хотел премиер

За Хотел Премиер Велико Търново 01
За Хотел Премиер Велико Търново 02

за хотел премиер

Хотел „Премиер“ е първият четиризвезден хотел на Велико Търново, отворил врати в ерата на новото хотелиерство в страната след 2000 г. В него намират място самостоятелен конферентен блок, панорамен открит басейн, релакс център с вътрешен басейн, топли кабини и стая за масажи, настанителна база с 35 двойни стаи и 8 студия, ресторант и лоби бар, закрит паркинг. От 2004 г. до днес той утвърждава името си на предпочитано място за бизнес и ваканционни туристи като гарантира професионализъм в обслужването, грижа за клиента, чистота и уют.

Хотелът се намира в центъра на Старата столица на пешеходни разстояния до административни служби, институции, забележителностите и търговската зона на града.

за нашите клиенти

за нашите клиенти

Хотел „Премиер“ държи лидерски позиции в града по обем обслужени гости в рамките на организирани бизнес прояви от различен тип и формат – бизнес срещи, работни обучения, семинари, конференции, тийм билдинги и др.Той е разпознаваемо място и за провеждане на събития от личен характер като рождени дни и кръщенета, балове, тематични партита и т.н. Лоялни клиенти на хотела са компании на българския и чуждестранен пазар, настаняващи свои служители и партньори.

Като официално призната културна и духовна столица на България, Велико Търново е притегателен център за множество ваканционни туристи и туристически групи, решили да опознаят културното наследство на града и околностите. Хотелът предлага необходимите удобства за един спокоен престой, а екипът предоставя информация и съдействие за множество приятни преживявания в Старата столица.

нашата мисия

нашата мисия

Нашата мисия е да оправдаваме очакванията на гостите, които посрещаме. В хотел „Премиер“ държим на добрата комуникация с клиента от момента на избор на място за престой до този на отпътуването, а и след това. Важно е, за да превръщаме престоя Ви в преживяване, бизнес проявите Ви в успешни фирмени инструменти, а личните Ви празници в скъпи спомени.

Относно консултация и запитване за бизнес мероприятие или събитие по личен повод, моля свържете се с нас.

ЗАПИТВАНЕ ЗА СЪБИТИЕ

ОБРАТНА ВРЪЗКА ЗА ПРОВЕДЕНО СЪБИТИЕ

социална отговорност

социална отговорност

Като част от туризма на България, хотел „Премиер“ е пряко ангажиран към решаване на важни въпроси в сектора. Един от тях е трудностите с кадрите.

Хотел „Премиер“ отстоява позицията, че гостоприемството е дейност, която се извършва от хора за хора. Затова държим и залагаме много на нашите кадри. Хотелът е дългогодишен партньор в обучението на практиканти и стажанти от средното и висшето образование. Взима активно участие в национални проекти, чиито цели са свързани с:
- Повишаване качеството на средното и висшето образование чрез предоставяне на възможности за придобиване на практически опит и усъвършенстване на практическите умения;
- Улесняване прехода от образователните институции към работното място и повишаване успешната реализация на младите хора;
- Насърчаване изграждането на стабилни партньорства между образователните институции и бизнеса.

При обявяване на свободна работна позиция приоритетно подаваме ръка на млади специалисти с образование в сферата на туризма, като се стараем да мотивираме развитието им именно в този сектор.

Хотел „Премиер“ се гордее със своите дългогодишни служители, които стават и ментори на стажанти, практиканти и новопостъпващи кадри. Менажирането на дейностите в хотел „Премиер“ се извършва от специалисти с дългогодишен опит в хотела, които понастоящем са част от преподавателските екипи във висшето и средното образование по туризъм.

В хотел „Премиер“ държим на Вашето обучение и развитие. Ако сферата на туризма и хотелиерството Ви е интересна и искате да надграждате себе си в сектора, моля изпратете кратко мотивационно писмо. Готови сме да го разгледаме и да се свържем с Вас при необходимост.

ИЗПРАТИ МОТИВАЦИОННО ПИСМО

корпоративна култура

корпоративна култура

Ценностите, които изповядваме в хотел „Премиер“ са лоялност, доверие и стремеж да ставаме по-добри в това, което правим. Щастливи сме, когато работната среда става основа за развитие на личности, а работата се превръща в собствено призвание. Това стимулира голямото ни семейство да гледа в една посока.

Относно консултация и запитване за бизнес мероприятие или събитие по личен повод, моля свържете се с нас.
ЗАПИТВАНЕ ЗА СЪБИТИЕ

Относно въпроси, свързани с личния ви престой, моля свържете се с нас.
ВАШИТЕ ВЪПРОСИ