Благодарим Ви за цялостното съдействие, отзивчивост, намирането на решение във всяка ситуация и гъвкавост!

---------
Българсако дружество по офталмология
07-08 юли 2023 г.

За нас е истинско удоволствие да работим с екипа на хотел "Премиер". Напълно спокойни сме, че нашите групи ще получат най-доброто обслужване и отношение. Благодаря ви за професионализма!

---------
Институт за човешки ресурси
20-21 април 2024 г.

Всичко беше чудесно! Благодарим!

---------
Община Кнежа
17-19 март 2023 г.

Благодарим на екипа на хотел "Премиер" за проявените професионализъм, индивидуален подход и гъвкавост по време на нашия престой. Препоръчваме Вашите услуги заради топлото отношение и гостоприемство, уютна обстановка и високо качество на предлаганите от Вас услуги!

---------
СФММ при КТ "Подкрепа"
24-25 март 2023 г.

Събитието премина с лекота и незабравими емоции! Благодарим на страхотният екип на хотел "Премиер", за всички положени усилия и невероятната атмосфера, която създадоха. С нетърпение очакваме следващото събитие, което ще организираме с Вас.

---------
INFINITUS LTD - събитие за община Мъглиж
19-22 май 2023 г.

Изключително положителни препоръки!

---------
Сдружение"Съвет по туризъм-Свищов"
16-18 юни 2023 г.

Много сме доволни от лесната комуникация и професионализма, с който работят вашите служители. Благодаря!

---------
СРС към КТ "Подкрепа" Варна
15-17 ноември 2023 г.

С радост бихме посрещнали една нова визия на хотела от към вътрешен интериор и освежаване. Екипа е страхотен, специални поздрави на всички от АСБО и голямо гуш за Изи, любимка ни стана тя от пръв поглед. Още веднъж, благодарност за всичко!

---------
АСБО-АГРО ООД
22-24 ноември 2023 г.

Благодарим за топлото посрещане и професионалното отношение на екипа на хотел Премиер: Тошко, Александър, Ивчето, Цвети и разбира се Аделина.

---------
Кам-04 ООД
16-17 декември 2023 г.

Excellent communication process! Excellent food and complementary services! Amazing personal attitude! Thanks a lot to our colleague Nadezhda Kostadinova for the programme and professional cooperation! Prof. PhD Olimpia State Vice-dean of the Faculty of Business and Tourism, ASE, Bucharest, Romania

---------
Bucharest University of Economic Studies (ASE)
20-24 май 2024 г.